Young talent

Zo jong en nu al lopen ze over van talent. Stuk voor stuk gedreven mensen waar we enkel naar kunnen opkijken. Deze performers zijn geboren om op een podium te staan. Ze brengen humoristische, diepgaande en actuele verhalen in muziek, woord en dans. Met andere woorden een uiteenlopend assortiment aan jong talent!

Deze voorstelling wil je niet missen

Do you know how we got here?

Little Dots

Vier jaar na hun alom gewaardeerde langspeeldebuut A Clear Running Stream, verschijnen de Gentse Little Dots eindelijk weer aan het muzikale firmament. Op het nieuwe Do You Know How We Got Here? heeft de barokke, orkestrale sound van de eerste plaat plaats geruimd voor een minimalistischer en elektronischer geluid. Het nieuwe materiaal heeft een speels en spontaan karakter. Do You Know How We Got Here? is een mooie popplaat.

Titus

Theater Froe Froe

Titus is back! De stad verlangt van hem één laatste gift: den oudste zoon van d’ Evil Queen, Tamora, moet eerst nog voor haar neus op ’t offerblok. Tegen zijn zin ontlokt hij zo de golf van wraak die hij net vermijden wou. Beleef het verhaal van een vredelievend man die het punt bereikt waarop hij kraakt. De Shakespeare-klassieker Titus Andronicus werd bewerkt tot een hedendaags Tarantino-script vol humor en brutale, explosieve poëzie.

Heen en terug

Villanella & Tim Oelbrandt

Witlof from Syria

Sien Vanmaele

Wie We Zijn

Fien Leysen

Concert

Roos(beef) & Sun Sun Sun Orchestra

Nino Rota achterna

Anneleen Lenaerts

Le Chicon

Maxime Waladi ism Action Zoo Humain

The Wetsuitman

Het Kwartier

The Lover

Bára Sigfúsdóttir

Heimat 3 - How To Build A Home

De Nwe Tijd

Het Huwelijk

Tibaldus

Johnyboy

Elena Peeters

Binnenkort op de agenda

Multiverse

Louis Van Haverbeke / CAMPO

In Multiverse creëert Louis Vanhaverbeke zijn hoogst originele versie van het UNIversum. Hij is een multifunctionele discjockey. Hij kaatst met argumenten, schuurt zijn lyrics af, klapt de gedachten in tot een uitvouwset. Hij stuurt ons naar een nieuwe dimensie. Louis wisselt statements af met puur spelplezier. Voor de rest bestaat zijn toolkit uit plastieken emmers, frisbees, huisraad en andere brol. Kan hij aan deze tsunami van objecten en woorden ontsnappen? Of zorgen deze net voor de perfecte flow?

Mijn local hero? Dat is natuurlijk Theater Tieret. Ik kijk nu al uit naar Raspoetin.
Bert Pieters